Om Mig

Om Mig

Min baggrund

Jeg har en projektlederuddannelse og Voksen Pædagogik
fra Viborg Seminariet.

Jeg er certificeret fra Dansk NLP Institut i Silkeborg, som:

Master Practitioner i Kommunikation & Dynamisk Formidling.

NLP Psykoterapeut®
4 årig teoretisk og praktisk uddannelse.
Overbygninger:
NLP Par og Familieterapeut Uddannelsen
NLP Sundhedsuddannelsen
(NLP Health Certification Training)

Jeg har været så heldig, at modtage undervisning fra de bedste danske og internationale pionere og undervisere inden for NLP.

Jeg er uddannet Hypnoterapeut fra Hypnoseskolen.

certifikater

Min vigtigste leveregel

Jeg tror på, at alle jeg møder på min vej gennem livet, har noget der er vigtigt for mig at lære og at vi alle gør det bedste vi kan, ud fra vores  opfattelse af os selv og virkeligheden.

Min historie

Jeg er født den 21 december 1960 i Nyboder i København.
Jeg flyttede til Jylland i 1982 hvor jeg fik opfyldt min drøm om masser af skønt ride terræn.
I 1988 fik jeg en søn, som jeg boede alene med indtil 2001, hvor jeg flyttede til Jerup. Her blev familien udvidet med en mand og to børn, hvoraf sønnen var hjemmeboende.

Arbejdsmæssigt spænder mine erfaringer fra alt muligt mellem kassedame – landbrugsmedhjælp – kok på sø og land – kontor – til undervisning i kommunikation og personlig udvikling.
Alt sammen noget der på hver sin måde, har været både givende og lærerigt. MEN……… det allerbedste jeg ved er, at undervise og at være terapeut! Det er ved disse lejligheder, jeg virkelig mærker blodet rulle i årene, og der hvor jeg er bedst.

I de år, jeg udforskede forskellige jobs, var der én ting der gik igen. Det var, at mange fortalte mig “ting og sager” om deres liv, og de fleste sagde, at de var glade for at snakke med mig. Så jeg begyndte at tænke, at DET var måske den vej, jeg skulle vælge i mit liv. Jeg snusede til mange forskellige alternative veje, men læste så en dag en artikel om NLP. Dér var noget som tiltalte mig, og i 1996 startede jeg på Dansk NLP Institut i Silkeborg, på den mest interessante, lærerige og foruroligende vej jeg hidtil var gået ad. Jeg troede nemlig, at jeg kun skulle lære, hvordan andre kunne få det bedre med min hjælp, men opdagede hurtigt, at jeg havde en del at lære om mig selv først.

Én af de første opdagelser havde jeg, da vores underviser Jens fortalte historien om Lerfuglen. At den historie gjorde så dybt indtryk på mig handler selvfølgelig både om, at Jens er god til at fortælle historier, men det fortæller også noget om, hvordan jeg opfattede mig selv og min virkelighed dengang. Det var hårdt, men godt at blive bevidst om det, for så kunne jeg jo vælge at gøre noget ved det………. og det gjorde jeg heldigvis.

En historie kan være med til at ændre et livsmønster, og det bedste er selvfølgelig at få den fortalt. Samtidig er Lerfuglen min ynglings historie, så hvis du har lyst, så klik dig videre til det næstbedste og læs den.

LERFUGLEN